MENIU

O femeie a renunțat la dietă și a slăbit 26 de kilograme. Iată cum a reușit!

O femeie a renunțat la dietă și a slăbit 26 de kilograme. Iată cum a reușit!

Crystal Barclay, o femeie supraponderală, a decis să își facă povestea cunoscută și să clarifice un mit conform căruia dietele de slăbire dau întotdeauna roade. La 28 de ani, Crystal cântărea nu mai puțin de 84 de kilograme.

Complexată de aspectul fizic, tânăra a urmat dieta pe bază de supe de legume și chiar s-a înfometat, dar nimic nu a dat roade pe termen lung. După câteva săptămâni de la încheierea așa-zisei diete, Crystal revenea la kilogramele inițiale.

După ce s-a relaxat într-o minunată vacanță, Crystal s-a întors acasă hotărâtă să scape de kilogramele care o deranjau atât de mult.

„Admir oamenii care petrec mult timp la sală și care se străduiesc să slăbească, dar eu nu pot să fac asta. Prin urmare, am găsit un grup de fete care au trecut prin aceeași situație ca a mea și de 3-4 ori pe săptămână ne întâlneam să ne împărtășim sfaturi”, spune Crystal.

Încet, încet, femeia a înțeles că obiceiurile alimentare cântăresc foarte mult în aspectul ei fizic și a decis că este momentul pentru o schimbare majoră. A renunțat la zahăr, carbohidrați, ulei și a ales să îmbrățișeze un stil de viață sănătos.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
dietă cum slăbesc rapid cum slăbesc