MENIU

O cursă Blue Air spre Berlin cu 84 de pasageri s-a întors din drum la 20 de minute de la decolare

foto: comunicatemedia.ro

O cursă Blue Air spre Berlin cu 84 de pasageri s-a întors din drum pe Aeroportul din Băneasa la 20 de minute de la decolare din cauza unei defecţiuni tehnice, a declarat luni directorul de marketing al companiei Florentina Ivan.

"Cursa Blue Air Bucureşti- Berlin şi retur care a decolat de pe Aeroportul Băneasa s-a întors din drum după 20 de minute de la decolare. Comandantul aeronavei a sesizat o defecţiune minoră la semnalizarea de la bordul aeronavei şi a luat decizia întoarcerii din drum", a declarat Florentina Ivan.

Potrivit reprezentanţilor companiei, după câteva ore de verificări  tehnice aeronava a decolat spre Berlin, iar cei 84 de pasageri vor ajunge la destinaţie cu întârzieri de peste două ore. 

De asemenea, reprezentanţii Blue Air au mai spus că şi cei 64 de pasageri care urmează să se întoarcă de la Berlin vor ajunge mai târziu.

O altă aeronavă tip Boeing 737, aparţinând companiei Blue Air, a decolat, în data de 14 iunie, cu întârziere de o oră şi 35 de minute de pe Aeroportul Intenaţional Aurel Vlaicu - Băneasa spre Koln deoarece în timp ce rula spre decolare a lovit un stol de păsări.  

Mai multe articole despre:
Berlin Băneasa Blue Air întoarcere decolare