MENIU

O bătrână de 83 de ani din Mihălăşeni a locuit două luni într-o cocină

Foto: Realitatea TV
O bâtrână de 83 de ani, din localitatea botoşăneană Mihălăşeni, a locuit mai bine de două luni în condiţii greu de imaginat, într-o cocină de porci, deşi are două case.

O bâtrână de 83 de ani, din localitatea botoşăneană Mihălăşeni, a locuit mai bine de două luni în condiţii greu de imaginat, într-o cocină de porci, deşi are două case. Drama femeii a început acum mai bine de un an, după moartea soţului. Ginerele şi fiica au început să consume alcool, iar certurile au devenit din ce în ce mai dese.

Bătrâna de 83 de ani a ajuns să stea în fosta cocină de porci din cauza certurilor repetate. Bătrâna susţine că a fost agresată în mai multe rânduri de ginere. Alerta a fost dată de un vecin care a văzut, miercuri, în ce condiţii stă femeia şi a sunat la Primărie şi la numărul de urgenţă "112".

Ginerele bătrânei spune că ea singură a ales să stea acolo.

"Nu vroia să stea în casă. Are două camere, în partea asta două, ce vrei să îi fac", a declarat ginerel femeii, Costică Ciudin.

Asistenţii sociali au venit imediat cum au fost anunţaţi. Bătrâna se află acum internată în spital.

"Bătrâna locuia într-un coteţ de porci. Am rămas şi noi surprinşi. Datorită consumului exagerat de alcool", a afirmat Gianin Loredan Buranga, primar Mihălăşeni.

Acum autorităţile locale încearcă să îi găsească un adăpost pentru iarnă într-un cămin de îngrijire socială.

Semnează manifestul NOI VREM RESPECT

Mai multe articole despre:
Botoşani adăpost bătrână ginere MIhălăşeni