MENIU

Nu cred că am mai fost huiduiţi nicăieri altundeva, spune trupa Trio Kolpakov, care cântă alături de Madonna

Foto: Răzvan Marincoi

Membrii trupei de muzică romani Trio Kolpakov, din Rusia, care concertează alături de Madonna în turneul său mondial \"Sticky & Sweet\" au anunţat vineri într-o conferinţă, că nicăieri în lume nu au mai fost huiduiţi, aşa cum s-a întâmplat miercuri seară, în Parcul Izvor.

Potrivit lui Vadim Kolpakov, unul dintre membrii formaţiei, Madonna a fost surprinsă de reacţia publicului din România. "Aceasta a fost cea mai proastă reacţie pe care am auzit-o până acum. Ni s-a părut o reacţie negativă", a spus Kolpakov.

Surprinderea artiştilor a fost cu atât mai mare cu cât aflaseră "că muzicienii romani sunt foarte populari aici, cum ar fi trupa Taraful Haiducilor. Ştiam că această cultură muzicală este populară aici, în România, de aceea nu ne-am aşteptat la asemenea reacţie din partea publicului", a mărturisit muzicianul.

Vadim Kolpakov a subliniat faptul că nu îşi aminteşte să mai fi fost huiduiţi în celelalte ţări în care au concertat.

Cu toate acestea, membrii trioului au spus că s-au simţit bine şi au fost entuziasmaţi să urce pe scena din România. 

Mii de fani prezenţi la concertul Madonnei, au huiduit-o pe divă, miercuri seară, după ce aceasta a apărat drepturile ţiganilor, amintind de discriminarea pe care aceştia o suferă în Europa de Est. Aşa cum era de aşteptat, acest incident nu a trecut neobservat de presa internaţională.

Mai multe articole despre:
Madonna Bucureşti concert huiduieli