MENIU

Noua modă la hoţi: se deghizează în zugravi

Zugrav

Doi hoţi s-au deghizat în zugravi şi au reuşit să fure dintr-un apartament un kilogram de bijuterii din aur şi 300 de euro.

Imaginaţia hoţilor este extrem de bogată atunci când vine vorba de spargeri. Au dovedit-o doi bărbaţi din Vulcan, judeţul Hunedoara, care s-au deghizat în zugravi şi au reuşit să pătrundă într-un apartament situat la parterul unui bloc folosindu-se de o scară. Poliţiştii i-au identificat cu ajutorul imaginilor filmate cu telefonul mobil de un vecin.

Bărbaţii şi-au pregătit lovitura în detaliu. Ca să nu bată la ochi, indivizii s-au deghizat în zugravi, au luat o scară cu ei şi au pornit la atac. Au urcat pe scară în balconul unui apartament, iar când şi-au terminat \"misiunea\" au părăsit apartamentul.

De ieşit au ieşit cu un kilogram de bijuterii din aur şi 300 de euro în buzunar şi au plecat mândri de ispravă. Spre ghinionul lor, doi vecini din blocul de vizavi i-au filmat în timp ce îşi desfăşurau activitatea.

Purtătorul de cuvânt IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat că hoţii au fost identificaţi, unul a fost reţinut, iar cel de-al doilea, pentru că a dispărut de la domiciliu, a fost dat în urmărire generală.

Poliţiştii spun că cei doi nu sunt la prima poveste de acest fel.

 

 

Mai multe articole despre:
hoţi furt poliţie euro jaf aur