MENIU

Nominalizaţii la Oscar au primit cadouri foarte scumpe din partea organizatorilor

Foto: Realitatea TV

Criza economică nu s-a văzut deloc la ceremonia de decernare a Oscarurilor. Cel puţin nu în coşurile de cadouri pregătite pentru toţi cei nominalizaţi la un premiu. Mai toate firmele cu produse de lux s-au înghesuit să ofere daruri vedetelor.

"Anul acesta, am pregătit coşuri de peste 35.000 de dolari, valoarea fiecăruia. E interesant că mulţi dintre colaboratorii noştri au vrut să se implice. De exemplu, compania de ceasuri Milus oferă nominalizaţilor şi prezentatorilor câte un ceas de 8.000 de dolari", declarat Gavin Keilly, organizator.

Oscarul este o bună ocazie să-ţi faci reclamă printre vedete, care nu se uită la bani atunci când îşi doresc ceva. Aşa că, nimeni nu ţine cont de criza economică.

"Avem vacanţe fenomenale în Bahamas şi Caraibe, dar şi sejururi de cinci zile în Thailanda, unde vor fi răsfăţaţi şi vor face tratamente spa şi vor avea mâncare şi băuturi la discreţie", a precizat tot Gavin Keilly.

Unii actori, care încă n-au ajuns pe culmile gloriei, sunt surprinşi de sumele uriaşe cheltuite pentru coşurile de cadouri. Mai ales cei care au avut la dispoziţie mai puţin de o treime din aceşti bani pentru a realiza un film.
Mai multe articole despre:
premii Oscar cadouri criză nominalizaţi