MENIU

Njock pleacă dezamăgit, dar speră să revină la Craiova ca oficial

Foto: NewsIn
Foto: NewsIn

Atacantul camerunez Jeremie Njock şi-a încheiat conturile cu Universitatea Craiova. La despărţirea de formaţia olteană, el s-a declarat dezamăgit de ratarea calificării în cupele europene, dar speră că în viitor va reveni la Universitatea pe un post de conducere.

Njock a jucat ultimul meci în tricoul Universităţii Craiova cu FC Vaslui, în ultima etapă a Ligii I, şi este dezamăgit că formaţia olteană nu a reuşit să se califice în Europa League. "Am fost foarte dezamăgit, pentru că era ultimul meu meci pentru Universitatea Craiova şi voiam să plec cu inima împăcată şi cu o calificare în Europa. Nu am pierdut calificarea în meciul cu Vaslui, calificarea s-a pierdut mai demult. Dar când joci cu Steaua, la Bucureşti, şi la pauză faci o schimbare care nu trebuia făcută...", a spus Njock, referindu-se chiar la înlocuirea sa la pauza meciului Steaua - Universitatea Craiova, scor 2-1.

Considerat mereu un jucător problemă de către şefii Universităţii, Njock a fost foarte iubit de suporterii Craiovei. "Am trăit cele mai frumoase momente ale carierei mele de fotbalist aici, la Craiova. Am fost iubit aici şi asta nu se uită niciodată şi sper, nu ştiu în ce calitate, să revin la Craiova", a punctat Njock.

Jeremie Njock a ajuns la Universitatea Craiova în 2003, după un an petrecut la UTA Arad. În primul sezon petrecut în Oltenia, Njock a marcat 11 goluri în 25 de meciuri, iar în cel de-al doilea a evoluat doar în opt partide, în care a înscris de 4 ori. La începutul lui 2005, camerunezul a părăsit Craiova şi a evoluat în a doua jumătate a sezonului la Mons. În 2006, el a ajuns la Brest, unde a petrecut o jumătate de sezon, iar apoi a revenit la Universitatea Craiova, unde a jucat 11 partide şi a marcat 3 goluri. În sezonul 2007/2008 el s-a despărţit din nou de gruparea olteană, pentru a semna cu Tubize, iar în stagiunea 2008/2009 el s-a întors la Universitatea, unde a evoluat, însă, doar pe final de campionat, din cauza unei accidentări.
Mai multe articole despre:
Liga I Universitatea Craiova