MENIU

Njock de trei puncte pentru Universitatea Craiova

Foto: NewsIn

Jeremie Njock a adus Universităţii Craiova victoria în meciul cu FC Argeş, scor 1-0, din etapa a 27-a a Ligii I, primul al camerunezului de la revenirea în Bănie. Rezultatul de duminică urcă Universitatea pe locul 5 în clasament, la doar două puncte de podium.

Prima repriză a aparţinut clar piteştenilor, care au avut în Cosmin Năstăsie, care şi-a trecut în cont şi o bară, cel mai periculos om pentru poarta lui Mircea Bornescu, în timp ce Universitatea Craiova nu a reuşit mare lucru, resimţind, se pare, lipsa omului său numărul unu din acest retur, Florin Costea.

Scorul pauzei a fost 0-0, iar la reluare oltenii au părut să-şi revină, având încă din primul minut o mare ocazie prin Julius Wobay, al cărui şut la colţul scurt a fost scos de lângă bară de Boşneag.

Repriza secundă a adus, pe lângă revirimentul Universităţii, şi revenirea pe gazonul stadionului Ion Oblemenco a atacantului camerunez Jeremie Njock, care nu a mai jucat de un an, din cauza unor probleme medicale.

După ce argeşenii au făcut pasul înapoi în repriza secundă, mulţumindu-se să apere rezultatul de egalitate, Napoli l-a trimis în teren pe Njock în locul lui Dina. Introducerea acestuia s-a dovedit a fi o mutare foarte inspirată, "leul neîmblânzit" din Bănie reuşind să marcheze golul victoriei Universităţii, în minutul 76. Profitând de marcajul larg făcut de Bazzi, Njock a marcat cu capul de la 6 metri, după o centrare a lui Dorel Stoica.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 5 în clasament, cu 46 de puncte, devansând Rapidul, iar FC Argeş, care rămâne fără victorie în Bănie din sezonul 2004/2005, rămâne pe 10, cu 37 de puncte.

Caseta tehnică:

UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC ARGEŞ 1-0 (Njock 76)

Universitatea Craiova: Bornescu - Dănănae, Găman, Stoica, Rose - M. Costea (Bărboianu 86), Dilevski, Prepeliţă, Gângioveanu (Barbu 90) - Wobay, Dina (Njock 60). Antrenor: Nicolo Napoli

FC Argeş: Boşneag - Voicu, Lăcustă, Bălaşa, Poenaru - Doman (M. Stan 53), Bazzi, Tănase, Năstăsie (Cârstoiu 46) - Iordache, Kamara (V. Stan 64). Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: Njock 77 / Cârstoiu 88

Arbitri: Lucian Dan - Cătălin Savu, Daniel Hulubei

Stadion: Ion Oblemenco; Spectatori: 5.000.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Universitatea Craiova - FC Argeş, scor 1-0.

Mai multe articole despre:
Liga I Universitatea Craiova FC Argeş Etapa a 27-a