MENIU

Ninel Potîrcă din Tîrgu Jiu şi-a lansat candidatura la preşedinţie la Coloana Infinitului

Ninel Potîrcă a reuşit să strângă peste 280.000 de semnături
Foto: NewsIn

Gorjenii au propriul candidat la preşedinţie. Ninel Potîrcă sau Obama de Meteor, aşa cum îl numesc romii. Ninel vrea să schimbe palatul cu turnuleţe cu Palatul Cotroceni, iar miercuri şi-a lansat candidatura, cu fast, la ..Coloana Infinitului.

"Vrem să fie Ninel preşedinte. (...) vrem să ne găsească un loc de muncă, asta care nu se găseşte, să nu mai plece romii peste hotare", spunea un susţinător.

Ninel Potîrcă a reuşit să strângă peste 280.000 de semnături
"Trebuie să mă gândesc la oamenii care au probleme, la oamenii care au nevoie de un preşedinte bun, un preşedinte competent, un preşedinte care să dea dovadă că poate să schimbe ceva", a declarat Ninel Potîrcă.

Singurul care i-a mai tăiat din elan candidatului a fost primarul municipiului Tîrgu Jiu, care a fost greu de convins să permită lansarea de la Coloana Infinitului.

Peste o sută de romi au venit miercuri la monumentul lui Brâncusi pentru susţinerea lui Potârcă. Ninel Potîrcă, cunoscut ca "marele evazionist al Gorjului" este, în prezent, preşedintele Patronatelor Oamenilor de Afaceri de Etnie Romă.