MENIU

Nicolo Napoli revine în Liga I, la Astra Ploieşti

Foto: NewsIn

Tehnicianul italian Nicolo Napoli revine în Liga I, la Astra Ploieşti, în locul lui Ion Moldovan, care nu mai este dorit la echipa cu care a promovat în primul eşalon, după ce a obţinut doar două puncte în trei etape.

După ce a antrenat pe FC Braşov în timpul pregătirilor de vară, dar a demisionat înainte de începerea campionatului, invocând motive de ordin personal, Nicolo Napoli revine în România. Italianul a semnat, joi, un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

"Nicolo Napoli este noul antrenor al Astrei Ploieşti. El a semnat un contract pe un an cu noi şi va avea opţiune de prelungire pe încă un sezon. În acest campionat va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar apoi vom vedea ce avem de făcut", a spus preşedintele prahovenilor, Marian Manea.

Italianul Nicolo Napoli îl înlocuieşte în funcţie pe Ion Moldovan, care a reuşit ca în primele trei etape din Liga I să câştige cu Astra doar două puncte.

Cel mai probabil, tehnicianul italian va lua loc pe banca echipei începând chiar cu meciul de vineri cu Poli Iaşi, din etapa a 4-a a Ligii I.