MENIU

Nicolae Robu, după întoarcerea românilor din străinătate, atenționează: Încep jafurile!

Avertisment făcut de primarul din Timișoara. Edilul i-a sfătuit pe români să se păzească de infractorii care au stricat imaginea României peste hotare și acum s-au întors în țară, speriați de coronavirus. Nicolae Robu spune că deja au început jafurile, pentru că unii nu au din ce trăi și vor deveni un pericol în societate.

Primarul Timișoarei i-a sfătuit pe români să se păzească de infractorii care au stricat imaginea României peste hotare și acum s-au întors în țară, speriați de coronavirus. Robu le zice oamenilor că deja au început jafurile, pentru că unii nu au din ce trăi și vor deveni un pericol în societate.
”Am tras un semnal de alarmă. Știm că pe lângă alți compatrioți ai noștri, s-au întors în țară și cei care nu s-au ocupat cu lucruri legale și nu trebuie să ne ferim de acest lucru. I-am văzut în acțiune prin țările europene și cele nordice. Mă refer la un număr de cetățeni, nu etnia contează. Există cetățeni care au ieșit în stradă și au spus că mor de foame. Eu vreau doar să atenționez. Dacă ne păzim, dacă luăm măsuri, putem descuraja astfel de fapte”, a declarat Nicolae Robu la Realitatea PLUS.

 

Mai multe articole despre: