MENIU

Nicolae Dică: Mă întorc la Steaua doar ca antrenor!

Foto: www.e-go.gr

Nicolae Dică încă regretă despărţirea de Steaua. Deşi a plecat din Ghencea de un an, mijlocaşul a declarat că îi pare rău că a plecat de la o echipă unde juca şi a obţinut performanţe, potrivit Fanatik.

"Îmi pare rău că am plecat de la Steaua. Oricui îi pare rău dacă pleacă de la o echipă unde joacă şi a avut mari performanţe şi ajunge la o alta unde e mai mult în tribună sau pe banca de rezerve. Acesta e principalul motiv pentru care am ales să vin la Iraklis, pentru că-mi doream foarte mult să joc. Cred că dacă ar mai fi trecut un an fără să joc, cum s-a întâmplat în Italia, eram terminat! Puteam să mă las de fotbal", a declarat Nicolae Dică pentru Fanatik.

Totuşi Dică spune că nu s-ar întoarce la Steaua decât ca antrenor.

"Nu cred că o să mă mai întorc ca jucător. Dacă mă întorc la Steaua, o să o fac ca antrenor. O să vină probabil şi rândul meu să antrenez Steaua. E unul dintre visele mele", a mai spus Dică.

Nicolae Dică nu a uitat echipa care l-a crescut şi spune că îşi doreşte ca FC Argeş să se întoarcă în Liga i în vară.

"Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat acolo, dar mă bucur foarte mult că echipa merge foarte bine în continuare. Chiar dacă sunt acele probleme cu domnul Penescu, chiar dacă au probleme cu banii, FC Argeş dovedeşte că are valoare şi ştiu că e pe locul 1. Îmi doresc mult să promoveze la vară. Dorinţa mea este să-mi pun ghetele în cui, cum se spune, acasă, la Piteşti. Dar pentru asta nu e suficient să vreau doar eu, mai trebuie să mă dorească şi cei de acolo. Oricum, cred că mai joc doar trei, patru ani", a încheiat Dică.
Mai multe articole despre:
Steaua Nicolae Dică FC Argeş