MENIU

Nica: PD-L şi Traian Băsescu sunt disperaţi

Dan Nica

Dan Nica, vicepreşedinte PSD, susţine că PD-L-ul recurge în această perioadă la mai multe dezinformări şi va duce o campanie murdară.

\"PD-L-ul şi Traian Băsescu sunt disperaţi. În această perioadă recurg la multe dezinformări, intoxicări, plasează tot felul de ştiri false şi au o campanie cu afişe şi panouri murdară. Este semn al disperării. Noi am înţeles mesajul foarte clar al votului din 22 noiembrie\", a declarat Nica.

Dan Nica susţine că există chiar şi o strategie prin care PD-L va lansa diverse \"petarde\" care vor deturna atenţia opiniei publice de la proiectul Mircea Geoană.

\"Această campanie perfidă pe care o duce PD-L-ul va mai lansa foarte multe petarde astfel încât noi să fim puşi în situaţii să dăm răspunsuri la nişte întrebări care nu au nicio legătură cu realitatea. În timpul ăsta, să nu putem vorbi despre proiectul lui Mircea Geoană\", spune Nica.

Vicepreşedintele PSD a amintit şi despre declaraţiile lui legate de fraudarea alegerilor.

\"Din păcate, am avut dreptate. Au fost peste 15.000 de autobuze şi microbuze care au circulat în ziua alegerilor, conform datelor oficiale ale MAI. Din păcate, ceea ce eu am spus că va fi o încercare de fraudare, a fost doar un mic exerciţiu pentru  ziua de 6 decembrie\", mai spune Nica.

 

Mai multe articole despre:
PNL PSD Traian Băsescu Dan Nica