MENIU

NewsIn - Torje: "Mi-a fost teamă la 0-1, dar niciodată nu ne bătea Timişoara pe teren propriu"

Foto: NewsIn

Mijlocaşul lui Dinamo, Gabriel Torje, a declarat, luni, agenţiei NewsIn, că i-a fost teamă atunci când fosta sa echipă a deschis scorul, însă este sigur că formaţia pregătită de Gabi Balint nu avea nicio şansă să se impună pe arena din Ştefan cel Mare.

"A fost un meci foarte greu cu o echipă bună a campionatului. Am făcut un joc bun, am avut ocazii multe şi la 0-1, şi după ce am am egalat şi am condus. Mi-a fost frică la 0-1, dar niciodată nu ne bătea Timişoara pe teren propriu. Am demonstrat că merităm pe deplin să fim pe primul loc. Mi-a părut foarte rău că nu am jucat, dar am fost pe stadion să-i susţin pe colegii mei", a spus Torje.

Fotbalistul dinamovist este convins că dacă echipa sa se va impune la Urziceni, va fi noua campioană a României: "De la meciul cu CFR Cluj am început să evoluăm din ce în ce mai bine. Am început să ne scoatem pe rând toţi adversarii din lupta pentru titlu. Ne aşteaptă un meci decisiv la Urziceni, o echipă foarte greu de învins, dar mergem acolo să câştigăm. Părerea mea este că dacă vom câştiga, suntem campioni. Avem şi noi şi ei meciuri dificile, dar nu mai putem rata titlul".

Gabriel Torje nu a putut evolua în partida cu FC Timişoara deoarece a fost suspendat, el primind al şaptelea cartonaş galben al sezonului în partida cu Steaua.

Liderul campionatului, Dinamo, a învins, duminică, pe FC Timişoara, scor 3-1, într-un meci din etapa a 31-a a Ligii I, şi se menţine pe primul loc, cu 65 de puncte, la două puncte de Unirea Urziceni.
Mai multe articole despre:
Dinamo Gabriel Torje FC Timişoara