MENIU

NewsIn - Taher: "Copos să îmi dea banii înapoi şi apoi să spună că nu mai am nicio legătură cu Rapid"

Foto: NewsIn

Omul de afaceri iordanian Fathi Taher a declarat, luni, agenţiei NewsIn, că George Copos ar trebui să îi dea înapoi cele 8 milioane de euro investite şi abia apoi să spună despre el că nu mai are legături cu clubul din Grant.

"Am vorbit cu el chiar de ziua lui, nu ştiu de ce spune că am plecat în lume şi nu mai am nicio legătură cu Rapidul. Întâi să îmi dea banii înapoi, 8 milioane de euro, şi apoi să spună că nu am nicio treabă cu clubul. Mă depăşeşte acest om, nu îl înţeleg, vineri am vorbit cu el, a fost bine, şi apoi spune că am plecat în lume. Chiar şi de ziua lui am vorbit, l-am sunat să îl felicit, m-a invitat la un şpriţ, dar până la urmă nu ne-am mai văzut", a spus Taher.

Fostul investitor de la Rapid susţine că, fără banii lui, Copos ar fi ajuns în pragul colapsului: "Spune că a trecut prin iad din cauza mea? Poate vrea să spună că eu l-am scos din iad, când nu mai avea niciun ban de salarii. Pe banii mei s-a ridicat, fără mine era el în iad. Ştie foarte bine cu ce bani a plătit salariile jucătorilor la începutul acestui an. Acum, când vede că Rapidul merge bine, îi place să fie proprietar, când era greu, dorea să vândă clubul. Nu cred că se va retrage în vară, aşa a zis şi anul trecut, doar din acest motiv am venit lângă el, am vrut să preiau eu clubul, dar nici că s-a mai retras. Eu nu aveam ce clauze contractuale să îmi respect, din moment ce nu aveam control asupra clubului".

Taher a mai spus că nu îşi mai doreşte să investească în fotbal după experienţa din Giuleşti: "După ce mi s-a întâmplat la Rapid, nici prin gând nu îmi mai trece să mă mai implic în fotbal".

La sfârşitul săptămânii trecute, Copos a spus despre Taher că "a plecat în lume şi nu mai are nicio legătură cu clubul".
Mai multe articole despre:
Rapid George Copos salarii bani Fathi Taher