MENIU

NewsIn - Pleşan: "Sper ca eliberarea lui Gigi Becali şi victoria de la Mediaş să aducă lumină la Steaua"

Foto: NewsIn

Mijlocaşul Stelei, Mihăiţă Pleşan, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că eliberarea patronului Gigi Becali era normală şi speră ca victoria din ultimul meci de campionat, cu Gaz Metan, şi punerea în libertate a finanţatorului să fie de bun augur pentru roş-albaştri.

"E o bucurie pentru noi toţi că domnul Becali a fost eliberat. Sper să nu mai ajungă niciodată acolo. Dânsul ştie cum să ne mobilizeze, chiar dacă ne critica înainte. Sperăm ca eliberarea domnului Becali şi victoria de la Mediaş să aducă lumina în vestiarul Stelei", a declarat Mihăiţă Pleşan.

Mijlocaşul a fost completat de veteranul Stelei, Petre Marin, care a spus: "Ne-am bucurat foart mult de eliberarea domnului Gigi Becali şi sperăm să rămână în libertate. Ne bucurăm că patronul nostru a fost eliberat chiar în ziua în care noi am obţinut victoria cu Gaz Metan Mediaş, care este foarte importantă. Mi s-ar fi părut normal să fie pus în libertate mai devreme, pentru că nu era un pericol public şi toată lumea ştie acest lucru, dar e bine că i s-a dat drumul acum. Sperăm să continuăm cu victoriile, pentru a-l bucura şi pe domnul Becali".

Gigi Becali va fi eliberat, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis, vineri, recursul împotriva respingerii cererii de eliberare judecată, cu o zi înainte, de Judecătoria Sectorului 1. Lui Becali i s-au fixat mai multe interdicţii, precum cea de a nu părăsi judeţul Ilfov şi Bucureştiul fără încuviinţarea instanţei. El nu are voie să ia legătura într-un fel sau altul cu celelalte părţi din dosar şi, de asemenea, nu are voie să îşi schimbe domiciliul fără încuviinţarea instanţei.

Gigi Becali le-a spus, vineri, judecătorilor, la începutul procesului de la Tribunalul Bucureşti, că vrea să fie eliberat neapărat, pentru a-şi petrece Paştele cu familia.
Mai multe articole despre:
Steaua arest eliberare Mediaş Mihăiţă Pleşan