MENIU

NewsIn - Lupescu: "Am discutat cu Mircea Lucescu despre posibilitatea preluării echipei naţionale"

Foto: NewsIn

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat vineri, agenţiei NewsIn, că i-a făcut o ofertă lui Mircea Lucescu pentru postul de selecţioner al României, dar tehnicianul a cerut timp de gândire, întrucât nu s-a decis dacă vrea să renunţe sau nu la pregătirea unei echipe de club.

"Am discutat cu Mircea Lucescu despre posibilitatea preluării echipei naţionale. A rămas ca dânsul să dea un răspuns în câteva zile. I-am expus oferta Federaţiei, acum aşteptăm decizia sa. În cazul în care va refuza oferta avem deja pregătit al doilea nume", a spus Ionuţ Lupescu.

Oficialul FRF a fost la Marsilia, acolo unde Şahtior s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA, după ce a învins pe Olympique Marseille, scor 2-1, pentru a discuta cu Mircea Lucescu posibilitatea preluării echipei naţionale.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat în urmă cu aproximativ o săptămână că primul antrenor căruia îi va propune postul de selecţioner este Mircea Lucescu, iar în acest sens urma să aibă o întâlnire cu tehnicianul pentru a discuta despre posibilitatea numirii sale.
Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu naţionala Ionuţ Lupescu