MENIU

NewsIn: Liderii PSD nu vor să meargă la o şedinţă a coaliţiei

Foto: NewsIn

Liderii PSD nu intenţionează să se întâlnească cu cei ai PD-L într-o şedinţă a coaliţiei pentru a discuta despre situaţia creată de propunerea de revocare a lui Dan Nica, au declarat surse din partid, citate de NewsIn.

Participarea PSD la o şedinţă a coaliţiei dedicată subiectului Dan Nica este "exclusă" pentru această seară şi "puţin probabilă" şi pentru miercuri, susţin sursele citate, care au spus că o discuţie este inutilă în condiţiile în care nici Traian Băsescu şi nici Emil Boc nu se vor răzgândi în legătură cu revocarea de la MAI, şi nici PSD nu îşi va schimba decizia.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, după o întâlnire cu Emil Boc şi Mircea Geoană, că atât timp cât premierul nu mai poate lucra cu un ministru în echipă, remanierea trebuie să aibă loc, dar că nu se grăbeşte cu semnarea decretului de revocare, ci aşteaptă ca liderii celor două partide politice să se întâlnească şi să discute pentru găsirea unei soluţii.

Propunerile lui Băsescu, pe care le-a avansat coaliţiei, sunt numirea unui independent sau a unui reprezentant al opoziţiei în fruntea MAI.