MENIU

NewsIn - Gigi Becali: "Pentru meciul cu Timişoara voi face echipa împreună cu Massimo Pedrazzini"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, astăzi, agenţiei NewsIn, că va asista în continuare la antrenamentele grupării din Ghencea şi, aşa cum a anunţat, va decide componenţa echipei care va juca în meciul cu FC Timişoara, din etapa a 32-a.

"O să merg şi diseară la antrenamentul echipei. Adică, ce? N-am voie sau cum? Acum nu mai am eu voie să merg la antrenamente sau cum? Păi nu sunt eu antrenorul? Chiar acum, împreună cu Massimo Pedrazzini, fac echipa pentru meciul cu Timişoara. O să vedem noi ce va fi şi cu Timişoara", a spus Gigi Becali, care după demisia lui Marius Lăcătuş a început să supervizeze antrenamentele echipei.

Patronul grupării din Bulevardul Ghencea a fost prezent, marţi, la antrenamentul echipei, care a început la ora 11:00. Becali a ajuns la stadion cu puţin timp înainte de startul şedinţei de pregătire şi a plecat după ce a urmărit aproximativ 20 de minute din antrenamentul condus de Pedrazzini. După ce patronul a părăsit stadionul, fostul antrenor, Marius Lăcătuş, a venit şi el în complexul sportiv Steaua, unde a stat aproximativ o jumătate de oră, după care a plecat.

Gigi Becali a fost prezent şi luni la primul antrenament al echipei fără Marius Lăcătuş şi a anunţat că Massimo Pedrazzini va asigura interimatul până la finalul sezonului şi că italianul va conduce doar antrenamentele, iar echipa o va face el.

Pe lista lui Becali privind viitorul antrenor al Stelei se află mai multe nume, între care Dan Petrescu, Walter Zenga, Oleg Protasov, Cristiano Bergodi şi Basarab Panduru, ultimii doi având însă cele mai mari şanse să preia echipa.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali FC Timişoara Massimo Pedrazzini