MENIU

NewsIn - Argăseală: "Meciul cu Unirea Urziceni este mult mai important decât eternul derby cu Dinamo"

Foto: NewsIn

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că meciul cu Unirea Urziceni va avea o încărcătură psihologică deosebită, întrucât reprezintă şansa roş-albaştrilor de a evolua în cupele europene, dar şi ocazia ialomiţenilor de a câştiga primul lor titlu din istorie.

"Pentru noi, această partidă este cea mai importantă din tot campionatul, chiar mult mai importantă decât eternul derby cu Dinamo. Cred că ambele echipe sunt foarte bine pregătite, dar, din păcate pentru noi, acest meci va decide şi cine ia campionatul, şi cine se califică sau nu în Liga Europa. Cu Unirea jucăm ultima carte pentru Europa", a spus Argăseală.

Argăseală s-a referit şi la situaţia lui Dayro Moreno, jucător care a fost dat afară din antrenamentul de miercuri, din cauza atitudinii neprofesioniste: "Dayro s-a pregătit separat de coechipierii săi şi nu va face parte din lotul care se va deplasa la Urziceni".

Oficialul grupării din Ghencea a evitat să spună dacă este sau nu deranjat de posibila cooptare a lui Dinu Gheorghe în staff-ul administrativ al Stelei şi s-a rezumat să declare: "Să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla după meciul de la Urziceni".

Steaua va întâlni Unirea Urziceni miercuri, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 34-a, ultima a Ligii I, ediţia 2008-2009. În cazul unei victorii, roş-albaştrii se vor califica în Liga Europa, indiferent de rezultatele celorlalte contracandidate.