MENIU

NewsIn - Răzvan Raţ: Şahtior va fi favorită în retur, dacă va marca pe terenul lui Dinamo Kiev

Foto: NewsIn

Internaţionalul român Răzvan Raţ a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că atât Şahtior Doneţk, cât şi Dinamo Kiev vor pleca cu şanse egale înaintea "dublei" din semifinalele Cupei UEFA, dar precizează că echipa sa va avea prima şansă în manşa secundă dacă înscrie în deplasare.

"Vom avea o partidă extrem de grea în compania unui adversar tradiţional. Cred că şansele sunt împărţite în mod egal, dar vom încerca să marcăm cel puţin un gol în partida de joi, deoarece astfel vom fi favoriţi în retur. Partida nu va fi asemănătoare cu una din campionat, pentru că acum miza şi presiunea vor fi mult mai mari", a afirmat fostul apărător al Rapidului.

Raţ a mai spus că Şahtior a arătat că în ultima perioadă este în creştere de formă, iar coechipeirii săi au un moral bun înaintea disputei cu rivala Dinamo: "Am eliminat din competiţie adversari valoroşi, precum Marseille şi Tottenham. Avem toate motivele să fim optimişti înaintea confruntării cu cei de la Kiev, mai ales că în ultima vreme echipa a avut evoluţii bune şi a obţinut rezultate pozitive".

Formaţia pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, va întâlni, joi, în deplasare, echipa la care evoluează şi mijlocaşii români Florin Cernat şi Tiberiu Ghioane, Dinamo Kiev. 
Mai multe articole despre:
Dinamo Kiev Cupa UEFA Şahtior Doneţk Răzvan Raţ