MENIU

NewsIn - Dorinel Munteanu: "Sunt convins că România o să învingă Serbia, mizez pe un succes cu 2-1"

Foto: NewsIn

Fostul internaţional român Dorinel Munteanu a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că tricolorii vor câştiga partida cu Serbia numai dacă vor face un joc colectiv foarte bun şi crede că formaţia antrenată de Radomir Antic ia în considerare şi un rezultat de egalitate la Constanţa.

"Cei doi selecţioneri vor fi în ipostaze diferite. Pentru noi meciul cu Serbia este decisv şi avem nevoie de toate cele trei puncte pentru a mai spera la calificare, în timp ce adversarii s-ar mulţumi şi cu o remiză. Pentru a învinge Serbia trebuie ca jucătorii noştri să fie mobilizaţi şi concentraţi la maximum, iar jocul colectiv al României să fie unul deosebit", a opinat fostul antrenor al Stelei.

Munteanu este de părere că strategia pe care Victor Piţurcă a pregătit-o în vederea meciului cu plavii nu este afectată de indisponibilităţile din lotul tricolor şi prevede o victorie a naţionalei cu scorul de 2-1: "Este păcat că nu avem tot lotul valid, dar astfel de lucruri se mai întâmplă în viaţa unei echipe. Sunct convins însă că selecţionerul are pregătit un plan de rezervă, iar dacă jucătorii îi respectă indicaţiile, atunci România o să învingă Serbia. Mizez pe un succes cu scorul de 2-1".

Naţionala României va întâlni, sâmbătă, la Constanţa, reprezentativa Serbiei, pentru ca pe 1 aprilie să joace în deplasare cu Austria. Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din Afirca de Sud.

Clasament: 1. Serbia 9p (4j), 2. Lituania 9p (4j), 3. Franţa 4p (3j), 4. Austria 4p (4j), 4. România 4p (3j), 5. Insulele Feroe 1p (4j).
Mai multe articole despre:
România Dorinel Munteanu Serbia naţionala succes