MENIU

Naţionala, îngenuncheată de sârbi, cu un scor de 5-0 în preliminariile CM 2010

Foto: NewsIn

Echipa naţională a României a suferit o înfrângere ruşinoasă în faţa Serbiei, sâmbătă, la Belgrad, scor 5-0, rezultat în urma căruia reprezentativa sârbilor şi-a asigurat prezenţa la Campionatul Mondial din 2010.

Al 41-lea meci al naţionalei României în faţa Serbiei începe cu atacul sârbilorare ne iau tare din prima.

În prima repriză România a încercat să se apere mai mult decât să atace. Tricolorii au avut două lovituri libere şi o şansă pe care a ratato Cristeaîn ultimele minute din repriza întâi. În rest neam apărat, am avut multe probleme pe flancuri, lui Maftei i-a fost greu să le ţină piept lui Jovanovici şi Kolarov.

Mutu a ratat şansa de a înscrie după ce a fost sancţionat cu cartonaş galben pe motiv de offside, tocmai când scăpase singur cu portarul. De partea cealaltă Pantelic are două ocazii mari de gol, dar va reuşi să înscrie abia în repriza secundă. , ănscrie în poarta luidemonstrează că sunt.

Pantelic (50) primeşte o pasă de la Milos Krasici, după un sprint de 15 metri atacantul înscrie la colţul lung cel de-al doilea gol al sârbilor.  

Chivu plăteşte pentru lovitura lui Mutu. Atacantul, iar fa at, însă arbitrul nu a arătat niciun cartonaş. De această dată, Chivu este eliminat de pe teren .

Mai multe articole despre:
Serbia naţionala Campionatul Mondial din 2010