MENIU

Naţionala de handbal masculin a rămas fără antrenor

Petru Ghervan lasă baltă naţionala chiar înainte barajului de calificare la CM

În timp ce naţionalei de handbal feminin îi merge foarte bine la Campionatul Mondial din China, reprezentativa masculină are probleme, după ce Petru Ghervan s-a retras din funcţie din cauza unor probleme de sănătate, cu aproape o lună înaintea barajului pentru calificarea la CM din 2011.

\"Decizia am luat-o duminică, după meciul cu Bacăul, a trebuit să consult un medic, nu mă simţeam deloc bine. La primul consult s-au relevat probleme cardiologice, medicul bănuia că ar fi vorba de un preinfarct dus pe picioare. Nu am ce face, am făcut şi fac orice pentru cariera în handbal, dar nu pot sacrifica sănătatea\", a spus Ghervan, pentru MEDIAFAX.

Cel mai probabil, la cele patru meciuri de verificare cu Macedonia, programate pe 19 şi 20 decembrie, la Arad, şi pe 26 şi 27 decembrie, la Skopje, naţionala de handbal masculin va fi condusă de secundul Sorin Toacsen.

În perioada 15-17 ianuarie, România va juca în play-off-ul pentru calificarea la CM din 2011, în grupa a II-a, alături de Finlanda, Anglia şi Bosnia.

Mai multe articole despre:
România sănătate handbal antrenor handbal masculin