MENIU

Nati Meir se retrage din cursa prezidenţială: Totul în politica românească este pentru "ciolan"

Foto: NewsIn

Nati Meir se retrage din cursa prezidenţială, a anunţat biroul de presă al acestuia într-un comunicat de presă.

"Am luat această decizie în semn de protest faţă de ce se întâmplă în viaţa politică românească. Iubesc România şi vreau să fac ceva pentru ţara asta", spune Nati Meir în comunicatul remis presei.

Motivul invocat de Meir pentru retragerea din cursa pentru Cotroceni îl reprezintă evenimentele politice din ultimele zile. "Ceea ce s-a întâmplat zile astea cu politicienii români m-a convins că totul în politica românească este pentru ciolan", se mai arată în comunicatul de presă. Meir şi exprimat speranţa că alegerile din 22 noiembrie vor fi prezenţi "observatori pentru a evita fraudarea alegerilor".

Nati Meir a anunţat, de asemenea, că nu se retrage din politica românească. "Voi candida în locul lui Bogdan Olteanu în circumscripţia de care aparţin în Sectorul 1, din Bucureşti". 

La finalul comunicatului, Meir şi-a exprimat regretul că nu a reuşit "să fac tot ce mi-a propus pentru poporul român, în plan politic, prin acţiunile mele, am adus zâmbetul pe feţele românilor şi dacă am ofensat pe cineva prin originalitatea mea, îmi cer scuze". 

Mai multe articole despre:
retragere Nati Meir ciolan