MENIU

Napoli: Este o victorie justă

Foto: NewsIn

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat că victoria obţinută duminică, împotriva lui FC Argeş, a fost justă, chiar dacă elevii săi au câştigat cu noroc, pe finalul întâlnirii.

"Am făcut o primă repriză slabă, am jucat cu mingi lungi, iar Argeşul ne-a pus în dificultate pe contraatac. În repriza a doua am jucat mai bine şi chiar dacă am marcat dintr-o fază fixă, este un rezultat just, pentru că Argeşul nu şi-a creat nicio ocazie de gol", a spus Nicolo Napoli.

După ce patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, s-a declarat nemulţumit de evoluţia echipei şi l-a acuzat pe pentru pregătirea fizică precară a jucătorilor, Napoli a replicat: "Preşedintele poate spune orice, eu sunt mulţumit de colaboratorii mei. Echipa a alergat atât cât trebuia şi şi-a pus în dificultate adversarul în repriza a doua".

De partea cealaltă, antrenorul Ionuţ Badea a declarat că principalul impediment pentru formaţia sa a fost viroza de care au suferit unii dintre jucătorii echipei sale. "Am început meciul cu un handicap medical, şapte jucători au acuzat stări febrile, după o viroză care a afectat jumătate din echipă. Am cedat deliberat posesia pentru a juca pe contraatac, dar, din păcate, nu am concretizat ocaziile avute", a declarat Ionuţ Badea.

Tehnicianul a explicat că a trebuit să îl înlocuiască pe Năstăsie "pentru că la pauză a fost aproape de leşin din cauza febrei" şi a declarat că nu a avut soluţii pentru un marcaj eficient la Njock. "Ştiam că este posibil să intre Njock, dar nu ştiu cine putea să-l ţină, ţinând cont de înălţimea sa", a spus Badea, despre atacantul de 2 metri al craiovenilor, care a înscris unicul gol în meciul în care şi-a marcat revenirea la formaţia din Bănie.

Universitatea Craiova a câştigat la limită, scor 1-0, meciul jucat duminică împotriva lui FC Argeş, unica reuşită aparţinându-i lui Njock.