MENIU

Napoli contestă eliminarea lui Mitchell

Foto: NewsIn

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, crede că rezultatul întâlnirii cu Poli Iaşi, pierdută cu scorul de 0-1, în etapa a 18-a a Ligii I, a fost influenţat de eliminarea lui Josh Mitchell, despre care a spus că a fost "forţată".

"Cred că a fost o eliminare forţată, altul era rezultatul dacă am fi jucat în 11 oameni. A fost un impact între Bornescu şi Cristea, Mitchell nu a avut nicio legătură cu faza. Am avut ocazii şi în 10, dar nu ne plângem. Am făcut o repriză a doua foarte bună şi am fi meritat cel puţin un egal", a spus Napoli. adăugând că Universitatea putea beneficia şi de o lovitură de pedeapsă, la o intervenţie în careu asupra lui Ciprian Tănasă.

"Nu pot să spun că rezultatul a fost viciat, dar nu e uşor să joci aproape 70 minute în 10 oameni", a punctat tehnicianul italian.

De cealaltă parte, antrenorul Cristiano Bergodi consideră că victoria obţinută de Poli Iaşi este "o minune", dată fiind evoluţia jucătorilor săi. "Aceste trei puncte sunt pentru noi o minune, pentru că am întâlnit o echipă foarte foarte bună, care ne-a pus în dificultate. Sunt mulţumit pentru rezultat dar nu şi pentru jocul prestat de elevii mei după gol", a spus Bergodi.

Italianul de pe banca ieşenilor a precizat că starea atacantului Andrei Cristea, transportat la spital la pauză, după ce a suferit o uşoară comoţie în prima repriză, este una bună. Un alt jucător accidentat în meciul cu Craiova, Cornel Buta, a fost diagnosticat cu entorsă.