MENIU

Mutu: "Sper ca finalul sezonului eu şi Gilardino să fim cei mai prolifici atacanţi"

Foto: www.sport.it

Atacantul român al formaţiei italiene Fiorentina, Adrian Mutu, a afirmat, vineri, că echipa sa trebuie să se califice la finalul sezonului în Liga Campionilor şi să-şi stabilească obiective din ce în ce mai importante, informează Fiorentina.it.

"Trebuia să câştigăm meciul trecut pentru a ne menţine în zona Ligii Campionilor. Primul gol pe care l-am marcat a fost destul de dificil. Mă bucur că nu mai am probleme la cot şi mă simt bine, totul a decurs aşa cum mă aşteptam. Eu şi Gilardino formăm un cuplu de atac foarte bun şi sperăm ca şi la finalul sezonului să fim cei mai prolifici atacanţi, deoarece suntem mândri de acest lucru, este unul dintre obiectivele noastre", a afirmat Adrian Mutu, care etapa trecută a revenit pe teren şi a marcat două goluri.

"Locul 4? Nu putem să nu ne gândim la calificarea în Liga Campionilor pentru că vrem mereu să ne îmbunătăţim prestaţia", a spus atacantul despre obiectivele din acest sezon ale grupării toscane.

Jucătorul român s-a referit şi la meciul cu Lazio, din etapa viitoare: "Au în lot jucători foarte valoroşi, dar noi trebuie să câştigăm. O să simţim lipsa lui Santana, îi doresc mult noroc şi sper să revină cât mai repede. Prandelli are jucători de unde să aleagă, poate chiar să modifice sistemul", a mai spus Mutu, care i-a mulţumit lui Felipe Melo că l-a comparat cu Bebeto.

Fiorentina ocupă locul 5 în Serie A, iar duminică va întâlni pe teren propriu pe Lazio, ocupanta locului 10.
Mai multe articole despre:
Fiorentina atac Adrian Mutu Gilardino