MENIU

Mutu ratează meciul cu Austria din cauza problemelor la genunchiul stâng

Foto: NewsIn

Atacantul naţionalei României, Adrian Mutu, va rata partida de miercuri cu Austria, din cauza unor probleme la genunchiul stâng, la care va fi operat după ce se va întoarce la Florenţa, informează site-ul oficial al FRF.

Adrian Mutu resimţea dureri la genunchiul stâng, acolo unde a mai fost accidentat, iar în urma unui control efectuat miercuri dimineaţă s-a constatat că atacantul nu va putea evolua în jocul cu Austria.

În plus, după ce va reveni la Florenţa, la echipa sa de club, internaţionalul român va fi suspus unei intervenţii chirurgicale.

Lupescu precizează că Mutu nu a plecat din cantonament spre Florenţa


Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat miercuri agenţiei NewsIn că atacantul Adrian Mutu nu a plecat deocamdată spre Florenţa, existând posibilitatea ca jucătorul să rămână la Klagenfurt pentru a urmări din tribună meciul cu Austria.

"Mutu nu a plecat încă din cantonament şi, din câte ştiu eu, va rămâne să vadă partida de diseară", a declarat oficialul FRF, care a adăugat că atacantul român ar putea fi operat la genunchi săptămâna viitoare.

În aceste condiţii, selecţionerul Victor Piţurcă va avea la dispoziţie pentru meciul cu Austria doar 20 de jucători, pentru că mijlocaşul Florin Costea este suspendat.

Meciul dintre Austria şi România se va disputa miercuri, la Klangenfurt, de la ora 21:30 (în direct pe ProTV), şi va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.