MENIU

Mutu: "În niciun caz nu renunţ la naţională"

Foto: NewsIn

Atacantul Adrian Mutu a ţinut să risipească speculaţiile privind o eventuală retragere a sa din echipa naţională. "Briliantul" a subliniat că doar din cauza problemelor medicale nu a putut participa la amicalul României cu Ungaria.

Jucătorul Fiorentinei a risipit, joi seară, orice incertitudine care ar fi putut plana asupra viitorului său la naţionala României.

"Două zile am avut febră şi nu am venit la naţională din cauza problemelor medicale. În niciun caz nu renunţ la naţională. Voi veni la meciul cu Franţa dacă voi fi sănătos şi voi fi convocat. Eu comunic ceea ce se întâmplă antrenorului naţionalei şi medicului. Am dat patru goluri la club, dar era vorba de o miuţă la antrenament", a explicat Adrian Mutu, la GSPTV.

"Decarul" naţionalei României a ratat amicalul cu Ungaria, câştigat cu scorul de 1-0, la Budapesta, din cauza unei răceli puternice. Absenţa sa a fost un prilej de speculaţii privind o posibilă retragere a lui Mutu din prima reprezentativă, însă acestea au fost respinse de oficialii din cadrul FRF.

Comentând prestaţia "tricolorilor" la Budapesta, Mutu a spus: "Atât timp cât câştigă echipa naţională, totul este bine. Nu s-a văzut că am lipsit, echipa a câştigat. Noi nu suntem Brazilia, Germania sau Olanda, iar pretenţiile trebuie să fie la nivelul realităţii, nu al fanteziei".
Mai multe articole despre:
retragere România Fiorentina naţionala Adrian Mutu