MENIU

Murfatlar dă vin de nuntă (Advertorial)

Foto: REALITATEA.NET

Murfatlar România a lansat în septembrie un serviciu ce se adresează persoanelor care se căsătoresc.

Vin cu dar la nunta ta este o ofertă deloc de neglijat mai ales în aceste vremuri de restrişte, când fiecare leu contează. Murfatlar le propune viitorilor miri vin gratis, mărturii constând în 60 de miniaturi sticle de vin personalizate, livrarea vinului gratuită şi 4 luni de miere, din septembrie până-n decembrie, una pentru fiecare lună de promoţie, fiecare în valoare de 2.000 de euro.

În caz că te căsătoreşti sau ştii pe cineva care o face găseşti mai multe pe www.vinuldenunta.ro.

Murfatlar România administrează în prezent aproximativ 3.000 hectare, reprezentând cea mai mare suprafaţă cultivabilă de viţă-de-vie din România, aparţinând unui singur producător. Binecuvântată cu unul dintre cele mai potrivite amplasamente naturale, Podgoria Murfatlar este aşezată în sud-estul României, între Dunăre şi Marea Neagră, în centrul Podişului Dobrogei. Condiţiile de complex natural ale zonei şi în special solurile sunt asemănătoare cu cele întâlnite în regiunea Bordeaux din Franţa.

Murfatlar este liderul pieţei autohtone de vin, reuşind să-şi menţină poziţia ani de-a rândul, detaşându-se categoric de ceilalţi producători prin sumele investite în tehnologie, prin numărul de branduri lansate şi prin investiţiile făcute în studii de piaţă.

Murfatlar este producătorul cu cea mai largă gamă de produse, acoperind toate segmentele de la albe la roşii şi de la seci la dulci sau licoroase. Calitatea vinurilor se regăseşte în impresionanta colecţie de peste 190 de medalii la concursuri naţionale şi internaţionale, desfăşurate la Barcelona, Ljubliana, Montpellier, Budapesta, Montreal, Sofia, Tbilisi, Bordeaux, Bucureşti.
Mai multe articole despre:
nuntă Murfatlar vin advertorial