MENIU

Multinaţionalele aduc Telefonica în România

Foto: tupiwire.wordpress.com

Operatorul telecom spaniol Telefonica, al doilea jucător din Europa ca venituri şi singurul dintre cele patru mari grupuri de profil la nivel continental care nu avea o prezenţă directă în România, a anunţat deschiderea unui birou local, prin care va deservi, pentru început, multinaţionalele active pe piaţa românească.

Spaniolii intră astfel pe o piaţă telecom în care France Telecom, Vodafone şi Deutsche Telekom, marile grupuri rivale, îşi dispută supremaţia în condiţiile unei rate de penetrare a telefoniei mobile de peste 130% şi ale unei plafonări a veniturilor generate de serviciile de voce.

“Capacităţile tehnologice globale ale Telefonica ne permit să furnizăm rapid şi eficient atât soluţii fixe, cât şi mobile companiilor multinaţionale din întreaga lume. Compania progresează bine şi se dezvoltă în concordanţă cu strategia de extindere a prezenţei şi serviciilor către clienţii companii, deja anunţată din decembrie 2008”, a declarat Matthew Key, preşedinte şi CEO al Telefonica Europe. Citeşte mai mult în Business Standard

Mai multe articole despre:
Vodafone France Telecom