MENIU

Muhuleţ: Din punct de vedere legal, vicepreşedintele BEC Ana Maria Pătru nu a greşit, participând la petrecerea PD-L

Foto: ziare.com
M. Muhuleţ: Judecătorii şi ceilalţi au avut program liber după şedinţa de la 20:30

Biroul Electoral Central spune că, din punct de vedere legal, nu există nicio interdicţie pentru membrii săi de a participa la activităţi de genul celei la care a luat parte, imediat după încheierea alegerilor europarlamentare de duminică, Ana Maria Pătru, vicepreşedinte al Autorităţii Electorale Permanente şi membru al BEC.

Duminică seara, după închiderea urnelor, Ana Maria Pătru şi-a făcut apariţia în restaurantul Pescăruş, din Capitală, alături de liderii marcanţi ai PD-L şi de Traian, Ma­ria şi Elena Băsescu, pentru a sărbători victoria mezinei prezi­den­ţiale la euroalegeri.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central, Marian Muhuleţ, a declarat, la Realitatea TV, că, "din punct de vedere legal, nu există nicio interdicţie" în legătură cu participarea la astfel de manifestări.

"Judecătorii şi ceilalţi au avut program liber după şedinţa de la 20:30. După anunţarea rezultatelor finale prin intermediul televiziunilor, adică după rezultatele ieşite din exit-poll, membrii BEC au plecat fiecare pe la casa lui, la activităţile pe care au dorit să le desfăşoare ulterior", a completat Muhuleţ.

Citeşte şi... 

Mai multe articole despre:
alegeri Elena Băsescu Ana Maria Pătru