MENIU

Mourinho afirmă că Inter a jucat "fantastic", însă nu a avut noroc în meciul cu Manchester

Foto: blog.ecr.co.za

Antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, a declarat la finalul întâlnirii câştigate de Manchester United, scor 2-0, că nu poate fi supărat pe echipa sa în urma prestaţiei pe care a avut-o pe Old Trafford, deoarece jucătorii săi au fost ocoliţi de şansă.

"Eşti furios şi frustrat atunci când formaţia ta nu joacă, când nu se poate exprima pe teren ori când evoluează cu frică. Dacă după o astfel de partidă încearcă cineva să-mi critice elevii, mai întâi trebuie să mă omoare pe mine. Inter a jucat fantastic în această seară, dar, din păcate, norocul nu a fost de partea noastră", a opinat fostul tehncian la lui Chelsea şi FC Porto.

Mourinho a mai spus că gruparea nerazzurră a dat dovadă de multă personalitate în confruntarea cu Manchester şi consideră că diferenaţa de scor este exagerată, deoarece atacanţii săi au ratat ocazii clare de gol: "După ce gazdele au deschis scorul chiar în debutul meciului, echipa mea a avut cea mai bună replică posibilă. Inter a atacat, şi-a creat mai multe oportunităţi de a înscrie, dar am fost lipsiţi de şansă. Nu trebuie uitat că am jucat împotriva unui adversar de clasă mondială. Probabil că întreaga Italie jubilează după eliminarea noastră, însă precizez că titlul în Serie A va fi al nostru".

Atacantul formaţiei milaneze, Zlatat Ibrahimovic, s-a declarat la rândul său extrem de dezamăgit de ratarea calificării în sferturile competiţiei: "Singurul lucru pe care nu l-am reuşit a fost să marcăm. Ei au punctat chiar la începutul reprizelor şi ne-au demoralizat puţin. Sunt foarte trist în urma acesui eşec deoarece câştigarea trofeului era principalul meu obiectiv. Trebuie să ne revanşăm faţa de suporteri şi să cucerim al treilea titlu consecutiv".

Campioana en-titre a Europei, Manchester United, a trecut miercuri pe teren propiu de Internazioanle Milano, scor 2-0, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce partida tur s-a terminat cu o remiză "albă".