MENIU

Mourinho afirmă că Inter a câştigat un "punct de aur" contra lui AS Roma

Foto: blog.ecr.co.za

Antrenorul formaţiei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a afirmat că este mulţumit de rezultatul obţinut în faţa lui AS Roma, scor 3-3, iar punctul este foarte important în lupta pentru titlu.

"Punctul obţinut în acest meci este de aur, având în vedere că am fost conduşi cu 2-0 şi 3-1 de către AS Roma, o echipă foarte puternică. Reacţia noastră a fost excelentă, după ce la început am pierdut de prea multe ori balonul. Julio Baptista l-a faultat clar pe Cambiasso, iar mingea a ajuns la Brighi pentru 3-1. Cred că s-a acordat corect penalty la Balotelli. Mario a fost inteligent, a văzut spaţiul dintre fundaşi, a fost oprit, deci ce era să se acorde? Chiar şi fără acel penalty am fi egalat datorită caracterului de care am dat dovadă după pauză", a spus Jose Mourinho.

Antrenorul lui AS Roma, Luciano Spalletti, a afirmat că Inter a primit nemeritat un penalty. "Sunt convins că spectacolul oferit a fost unul pe placul suporterilor, dar am şi regrete. Meritam victoria şi trebuia să o obţinem pe teren, mai ales după ce am fost criticaţi pentru că nu am avut consistenţă în partida cu Arsenal. Este dificil să menţinem acest ritm. De pe bancă am văzut că nu a fost penalty şi reluările mi-au confirmat acest lucru. Dacă nu se acorda, am fi putut câştiga meciul", a spus Spalletti.

Pentru Inter Milano a marcat în meciul de duminică seară Balotelli (51, 63-penalty), Crespo (79), iar AS Roma a înscris prin Rossi (23), Riise (30) şi Brighi (57).

Clasament după 26 de etape: 1. Inter 60p, 2. Juventus 53p, 3. AC Milan 38p, 4. Fiorentina 46p, 5. Genoa 45p.