MENIU

Motherwell, viitoarea adversară a Stelei

Foto: youngpars.co.uk

Scoţienii, care vor veni în Ghencea joia viitoare, au surclasat cu 8-1 formaţia albaneză Flamurtari Vlore.

Mai puţin de o săptămână are la dispoziţie Cristiano Bergodi pentru a pregăti următorul meci al Stelei, cu Motherwell, din turul trei preliminar al Europa League.

După ce au pierdut cu 0-1, în deplasare, prima manşă cu albanezii de la Flamurtari Vlore, fotbaliştii din insula britanică şi-au surclasat pe teren propriu adversarii, încheind victorioşi cu 8-1. În minutul 38, ei conduceau deja cu 6-0, moment în care au mai redus ritmul jocului şi în repriza a doua au mai punctat doar de două ori.

Viitoarea adversară a Stelei este una dintre cele mai vechi grupări scoţiene, fiind fondată în 1886. Cu toate acestea, de-a lungul vremii a rămas o echipă modestă, cu stadion mic, de doar 13.000 de locuri, şi cu buget redus. Dealtfel, cel mai scump jucător pe care l-a cumpărat vreodată a costat 500.000 de lire sterline, iar tranzacţia se perfecta în urmă cu zece ani.

Sezonul trecut a încheiat însă campionatul pe locul trei, după cele două mari forţe, Celtic şi Rangers. Cu toate acestea, nu are vreun jucător selecţionat în naţionala Scoţiei.

Mai multe articole despre:
Steaua Cristiano Bergodi Motherwell Europa League