MENIU

Moarte suspectă în Gorj: Fostul partener de afaceri al șefului SIE a fost găsit decedat

Un bărbat de 59 de ani, fost partener de afaceri al șefului Comisiei SIE din Parlamentul României, Mihai Webar, a fost găsit mort în condiții misterioase în localitatea Brădiceni, comuna Peștișani, din județul Gorj. Descoperirea a fost făcută de un participant la trafic, iar autoritățile sunt în alertă pentru a investiga circumstanțele acestui incident.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, apelul la 112 a raportat un accident rutier în zona menționată. Primele cercetări efectuate de polițiști au relevat că bărbatul, în timp ce conducea un motociclu pe DJ672, în direcția Buduhala către Brădiceni, a ieșit de pe partea carosabilă într-o curbă la dreapta. Motocicleta s-a răsturnat în albia pârâului Bâlta, iar în urma impactului, motociclistul a decedat.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, iar poliția a deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă.

 Deocamdată, nu sunt clare motivele care au condus la accident, iar ancheta continuă pentru a stabili toate detaliile acestui caz tragic.