MENIU

Mitrea spune bancuri despre Geoană. Află care este gluma primită pe sms de pesedist

Miron Mitrea crede că Geoană ar trebui să plece

Fostul secretar general al PSD l-a ironizat uşor pe şeful partidului şi l-a atacat dur pe strategul Viorel Hrebenciuc. \"Este incompetent. Eu aş fi câştigat campania\", a declarat Mitrea.

Miron Mitrea s-a apucat de spus bancuri cu Mircea Geoană. A relatat unul chiar joi  seară la OTV. \"L-am primit pe sms înainte de emisiune. \"Se pare că ar fi mai multe bancuri cu Geoană decât Bulă. Iar Bulă a cerut renumărarea\".

Dacă Geoană a scăpat uşor, şeful acestuia de campanie a fost luat drept ţintă: \"Este incompetent din punct de vedere al campaniilor. Nu cred că putea altcineva să piardă alegerile. Ai susţinere de la partide ai tot, şi tu pierzi\", a acuzat Mitrea. \"Eu aş fi câştigat alegerile!\", a adăugat acesta, care a precizat că ar fi acceptat să fie din nou şef de campanie, dacă partidul i-ar fi cerut-o. \"Nu sunt fariseu să spun că am suferit foarte rău că Mircea Geoană a pierdut. Mi-a părut rău pentru el că nu a ştiut. Mi-a părut rău pentru partid, pentru că sunt oameni care au muncit foarte mult. Dacă cineva din partid s-a bucurat, ăla a fost un ticălos. Nici Adrian Năstase nu s-a bucurat\", a spus pesedistul. Miron Mitrea a povestit că s-a întâlnit recent cu Viorel Hrebenciuc:  \"Se uită aşa într-o parte pe lângă mine. Nu mă salută. \"