MENIU

Mititelu: \"Steaua rămâne norocoasă! Noi suntem blestemaţi!\"

Adrian Mititelu, dezamăgit de eşecul cu Steaua

Universitatea Craiova a rămas fără victorie în faţa Stelei din 2002. După 1-2 pe teren propriu cu roş-albaştrii, în etapa a 16-a, finanţatorul Craiovei a vorbit la finalul meciului despre \"norocul\" proverbial al Stelei, în opoziţie cu \"ghinionul\" alb-albaştrilor.

\"Ăsta este fotbalul, echipă fără noroc, nu este prima dată când jucăm fotbal şi pierdem. Asta e viaţa. Steaua va rămâne norocoasă, am avut şase ocazii, din care trei foarte mari! Ei avut două ocazii şi au dat două goluri. Îi felicit pe jucători, au jucat foarte bine. Nu au avut noroc. Fotbalul e cel mai greu atunci când joci frumos şi pierzi. Am fost şi la biserică, m-am şi rugat! Nu îmi vine să cred că am pierdutr acest meci! Suntem blestemaţi, nu ştiu ce se întâmplă\", a declarat Mititelu după meci.

Steaua a câştigat in extremis cu Universitatea Craiova, 2-1 în deplasare, după golul lui Szekely din prelungirile partidei. A fost cel de-al doilea gol decisiv reuşit de Szekely pentru Steaua, în două etape consecutive, după ce mijlocaşul punctase şi în Ghencea, în disputa cu FC Vaslui.