MENIU

Mititelu: "Am avut emoţii, dar eram convins că vom învinge pe CS Otopeni"

Foto; NewsIn

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat duminică, după victoria cu CS Otopeni, scor 1-0, că se bucură de cele 3 puncte, în ciuda jocului slab practicat de jucători şi a admis că s-a temut de acest adversar, care a luat puncte de la "granzi".

"Nu contează că am învins greu. Au fost meciuri în care am jucat foarte bine şi nu am luat cele 3 puncte. Eram convins că până la urmă vom marca. Am avut emoţii, pentru că nu mai există meciuri pe care să le câştigi uşor", a declarat Mititelu, care nu a uitat să menţioneze că atât Steaua, cât şi Dinamo au pierdut puncte preţioase în faţa echipei din Otopeni.

Cât priveşte problemele cu care se confrunta echipa, Mititelul a spus că fotbaliştii nu trebuie să fie afectaţi, pentru că "nu au treabă cu procesul de licenţiere, care până la urmă va ieşi bine".

Altfel, Mititelu a declarat că în timpul meciului i s-a transmis să nu mergă astăzi la Adunarea Generală de la FRF "pentru că el şi Marian Iancu nu sunt bineveniţi".

La fel ca şi patronul echipei, antrenorul Nicolo Napoli a salutat obţinerea celor 3 puncte, "mai ales că meciul s-a jucat pe o vreme foarte călduroasă". "Obiectiv îndeplinit, am reuşit să obţinem 3 puncte, chiar dacă nu a fost deloc uşor. Am avut o primă repriză cu ocazii puţine şi o a doua destul de seacă, dar cu o realizare de 3 puncte. Am obţinut o victorie foarte importantă, care ne-a permis să urcăm în clasament şi sperăm până în ultimul moment că vom juca în Europa League", a spus antrenorul italian.

De partea cealaltă, antrenorul Liviu Ciobotariu a comentat dezamăgit noua înfrângere înregistrată de elevii săi. "Am întâlnit un adversar foarte puternic, foarte bine organizat, cu jucători de mare valoare, dar totuşi, dacă am fi reuşit să marcăm prin Drăghici, la acea mare ocazie, alta era soarta meciului. Am pierdut pe o mare greşeală de marcaj, pe o neatenţie flagrantă. De fiecare dată primim felicitări de la adversari redutabili, care ne spun că am jucat foarte bine, dar ei se duc să joace în Europa League, iar noi mergem în Liga a II-a", a  declarat, vizibil mâhnit, Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul a mai spus că cea mai mare problemă este imposibilitatea de a-i motiva pe unii din jucătorii echipei sale. "Am fotbalişti la final de contract şi mi-e foarte greu să-i motivez să câştige pentru o echipă la care ei nu vor mai fi", a explicat Ciobotariu, care speră totuşi că în ultimele 4 etape CS Otopeni va reuşi să adune punctele necesare realizării baremului.

Universitatea Craiova s-a impus duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 în faţa lui CS Otopeni, singurul gol al meciului fiind marcat de Florin Costea.