MENIU

Mitică Dragomir: Lui Gigi Becali i-a luat Dumnezeu minţile!

Foto: NewsIn

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a criticat dur, joi, pe patronul Stelei, Gigi Becali, pentru faptul că a intrat în conflict cu fostele glorii ale "roş-albaştrilor".

"Nu te iei de glorii, pentru că nu vei sfârşi bine. Ion Alexandrescu a fost o icoană pentru fotbalul românesc. A terminat Teologia, la fel ca Jenei, şi a fost un mare om. Mă tem că lui Gigi i-a luat Dumnezeu minţile. A scăpat de sub control", a spus Dragomir, la sport.ro.

În ultima perioadă, Gigi Becali nu s-a aflat în conflict deschis doar cu fanii Stelei, ci şi cu foste glorii ale grupării din Bulevardul Ghencea, pe care le-a atacat şi jignit după ce acestea i-au reproşat politica impusă la echipă.

Tot joi, Gigi Becali a avut un dialog telefonic cu antrenorul Emeric Ienei, care în 1986 a condus Steaua spre câştigarea Cupei Campionilor Europeni, în direct la GSP TV. După ce Ienei a afirmat despre finanţatorul Stelei că este un "paranoic irecuperabil", iar Becali a replicat că tehnicianul este "senil", cei doi au avut o discuţie lămuritoare care s-a încheiat cu scuze din partea ambelor părţi şi cu invitaţia lansată de Gigi Becali fostelor glorii de a face parte din conducerea clubului.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali conflict Dumitru Dragomir