MENIU

Mită electorală cu bilete la meciul Timişoara - Dinamo

În tribune, pe Bega, vor fi în majoritate oameni care au fost azi la vot

Derby-ul etapei a 14-a din Liga I, programat luni, pe Bega, este precedat de un război al acuzaţiilor. Liberalii îi acuză pe democraţi că distribuie tichete de intrare la meci, în schimbul voturilor.

PNL Timiş reclamă la Biroul Electoral Judeţean că reprezentanţii PDL distribuie bilete gratuite la meciul dintre FC Timişoara-Dinamo Bucureşti, iar democrat-liberalii spun că într-o comună se distribuie pachetele de făină de la UE, cetăţenii fiind îndemnaţi să voteze candidaţii PSD şi PNL.

Biroul Electoral Judeţean Timiş soluţionează o plângere din partea liberalilor, prin care aceştia sesizează faptul că democrat-liberalii distribuie bilete gratuite la meciul de luni, dintre FC Timişoara şi Dinamo Bucureşti, îndemându-i pe oameni să voteze cu preşedintele ţării. „Vă rugăm să luaţi măsurile stabilite de lege”, este rugămintea liberalilor.

Pe de altă parte, PDL Timiş reclamă faptul că în localitatea Traian Vuia, autorităţile locale distribuie cetăţenilor făina de la UE, spunându-le să voteze candidaţii PNL şi PSD. Potrivit PDL, pachetele sunt însoţite de pliante electorale. Tot democrat-liberalii spun că au informaţii potrivit cărora, în turul al doilea al alegerilor, se va distribui zahărul de la UE.