MENIU

Miron Mitrea: Din cauza lui Viorel Hrebenciuc, PSD nu a câştigat alegerile

Foto: NewsIn
Miron Mitrea: Viorel Hrebenciuc vrea să mă marginalizeze

Miron Mitrea îl acuză pe Viorel Hrebenciuc de faptul că PSD nu a câştigat alegerile şi de situaţia în care se află în prezent partidul. În plus, Mitrea a declarat la Realitatea TV, că Hrebenciuc şi-a dorit serviciul de informaţii al ministerului de Interne, supranumit "Doi şi-un sfert".

"Eu cred că situaţia politică în care se află PSD azi i se datorează în mare măsură modului în care Hrebenciuc a combinat conducerea PSD cu conducerea altor partide", a afirmat Mitrea.

Mitrea a continuat, spunând că Viorel Hrebenciuc a determinat conducerea PSD să aleagă ministerul de Interne, la negocierile de la formarea guvernului şi asta pentru a controla celebrul serviciu "Doi şi-un sfert".

"Nu l-am auzit niciodată pe Mircea Geoană la negocieri spunând că vrea ministerul de Interne pentru că vrea Doi şi un sfert, că vrea să-l controleze. L-am auzit în schimb pe Hrebengiuc spunând treaba asta cu alte ocazii", spus Mitrea.

La finalul emisiunii, Miron Mitrea a declarat că Hrebenciuc conduce în PSD, un grup care vrea să îl marginalizeze şi din care face parte şi preşedintele partidului, Mircea Geoană.

"Mircea Geoană a fost exponentul unui grup condus de Hrebenciuc, care a aplicat tactica Partidului Comunist de eliminare a unui adversar politic", a încheiat liderul PSD. 
Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD Miron Mitrea Viorel Hrebenciuc