MENIU

Miron Cozma a încercat să racoleze arădeni în partidul său

Miron Cozma s-a căsătorit cu fosta sa iubită, Marinela Niţu

Miron Cozma îşi doreşte să fie primul preşedinte rocker al României. Fostul lider al minerilor, a declarat că noul său partid, pentru care acum caută adepţi, va fi un partid al muncitorilor şi al feţelor noi.

Miron Cozma a ieşit în centrul Aradul pentru a racola membri de partid. Ghinionul lui a fost că printre trecători s-au aflat şi victime ale mineriadelor.

Luceafărul huilei, cum i se spunea pe vremea când era în fruntea minerilor, are şi un motto după care se va ghida în viaţa politică.

\"O să vă bag preşedinţii în puşcărie ca să demonstrez cât de proşti aţi fost când i-aţi ales. Partidul meu va fi partidul feţelor noi. Eu sunt singura faţă veche în partid, o să iau, să nu se supere copii ăştia, şi boschetarii şi deţinuţii\", a declarat Miron Cozma.

Alături de soţie şi de cîţiva susţinători, Miron Cozma vrea să plece mai departe, în alte oraşe ale ţării, pentru a convinge poporul să se înscrie în Partidul Muncitorilor. Deocamdată însă, au nevoie de bani de benzină, pentru a ajunge la Iaşi.