MENIU

Mircea Sandu: Rezultatul ne poate califica, Sabău trebuie să pregătească bine returul

Foto: NewsIn

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că rezultatul obţinut de FC Timişoara pe terenul lui Şahtior Doneţk ar putea fi decisiv dacă în meciul de săptămâna viitoare Sabău va găsi o tactică pentru a bloca atacurile ucrainenilor.

"În faţa unei astfel de valori cum e Şahtior trebuie să munceşti 120% pentru a obţine ceva bun. Rezultatul ne poate califica, dar Sabău trebuie să pregătească foarte bine returul. Trebuie să pregătească echipa aşa încât contraatacul să meargă foarte bine, să înscrie măcar o dată. Sper că va reuşi acest lucru chiar dacă mai e numai o săptămână până atunci. Sper ca Neluţu Sabău să îşi ia toate măsurile", a spus Sandu la GSP TV. El a adăugat că lipsa lui Mircea Lucescu de la echipă a contat extrem de mult şi i-a urat "multă sănătate, dar să se califice FC Timişoara".

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a declarat la rândul său extrem de încântat de evoluţia Timişoarei şi spune că nu a existat o diferenţă foarte mare între cele două echipe. "M-a bucurat foarte mult acest rezultat şi am demonstrat că fotbalul nostru nu este departe de al lor. E extraordinar că am făcut egal în faţa câştigătoarei Cupei UEFA. Păcat de greşeala lui Pantilimon, e un portar mare, unul dintre cei mai mari din lume la vârsta sa. Gigel Bucur a arătat şi el o virtute extraordinară, chiar şi în faţa unui fundaş care costă 30 de milioane de euro", a afirmat oficialul LPF la Sport.ro
FC Timişoara a obţinut miercuri o remiză în deplasare, scor 2-2 cu deţinătoarea Cupei UEFA, Şahtior Doneţk, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a condus cu 1-0 şi 2-1, graţie reuşitelor lui Gigel Bucur, şi păstrează şanse pentru calificarea în play-off.