MENIU

Mircea Lucescu, pe lista celor de la Lazio Roma

Foto: www.shakhtar.com

Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, se numără printre antrenorii vizaţi de conducerea clubului Lazio Roma pentru a-l înlocui la conducerea echipei pe Delio Rossi.

Deşi Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu Şahtior, formaţie cu care în acest sezon a câştigat Cupa UEFA, presa italiană susţine că el se află în pole-position pentru funcţia de antrenor principal al echipei la care evoluează fundaşul român Ştefan Radu.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Lucescu a fost contactat de preşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, la sfârşitul săptămânii trecute, când a asistat în Italia la meciul Empoli - Brescia.

Mircea Lucescu a dezminţit informaţiile apărute în presa italiană, subliniind că nu a fost contactat de niciun oficial de la Lazio şi că nu se gândeşte să plece de la Şahtior. "Eu la Lazio? Nu am avut niciun fel de contract cu conducerea clubului, este doar o invenţie a presei. Nu doar că nu am fost contactat de nimeni, dar nici nu mă pot întâlni cu alte formaţii pentru că mai am contract cu Şahtior până în 2011. Nu este o chestiune de bani, pentru că dorinţa mea este să rămân aici. Am reuşit să construiesc o echipă aşa cum voiam eu, cu jucători tineri", a precizat Mircea Lucescu, pentru site-ul italian lalaziosiamonoi.it.

Pe lista posibililor înlocuitori ai lui Delio Rossi se mai află Davide Ballardini şi Massimiliano Allegri.