MENIU

Mircea Lucescu către timişoreni: V-am trimis bani la inundaţiile din 2005!

Mircea lucescu a fost luat la rost de suporterii timişoreni
Foto: NewsIn

Mircea Lucescu arată obrazul Banatului! "V-am trimis bani la inundaţiile din 2005!", le-a spus antrenorul lui Şahtior timişorenilor. Aceştia nu îl mai au la inimă pe Il Luce de la meciul cu Dinamo din sezonul 1987-1988, când Poli a învins cu 2-1, iar Lucescu ar fi promis răzbunare. În acel an Poli a căzut în B. "Nu eu am retrogradat atunci Timişoara!", strigă Lucescu.

"În fotbal trebuie să ai bun simţ, iar ei n-au avut bun simţ. Şi să vă mai spun ceva: în fotbal, e ca şi în viaţă. Cine ştie şi poate, face. Cine ştie şi nu poate, dă sftauri, Cine nu ştie şi nu poate, critică. Mi-aduc aminte când au fost inundaţiile la Timişoara. Am trimis 100.000 de dolari, 50.000 eu şi 50.000 preşedintele meu, şi nici măcar n-am primit o felicitare sau o telegramă de mulţumire! Din păcate sunt şi astfel de oameni", a declarat Mircea Lucescu.

După conferinţa de presă, Lucescu a fost luat la rost de suporterii Timişoarei. Dialogul a fost trimis pe martorocular@realitatea.net.

"Da' tu de unde ştii? M-ai ascultat vreodată? Băi tu eşti mic măi băiete, când am dat aici 100.000 de dolari pentru inundaţii, când am venit aici cu echipa naţională şi am jucat cu Rusia, cu Finlanda, cu toate...sunteţi nişte...parcă am omorât pe cineva", i-a răspuns Lucescu unui suporter care l-a luat la rost!