MENIU

Mircea Geoană: Îi asigur pe cei de la PD-L că le vom rupe lesa şi îi vom scăpa de Traian Băsescu

Mircea Geoană: Trebuie să scăpăm de Traian Băsescu
Foto: agresivpolitic.ro

"Vreau să-i asigur pe cei de la PD-L că le vom rupe lesa şi îi vom scăpa şi pe ei de Traian Băsescu, aşa cum îi vom scăpa de Traian Băsescu şi pe ceilalţi români. Dar obligaţia noastră nu este doar aceea de a scăpa România de Traian Băsescu, ci de a transforma România într-o ţară de oameni mândri şi învingători", a declarat Mircea Geoană în cadrul acţiunilor electorale de la Rompexpo.

"Suntem astăzi într-un moment la fel de complicat ca momentul de după Revoluţiei, pentru că avem parte de o criză mondială, cea mai mare criză mondială din ultimii 80 de ani. În aceste momente, misiunea sfântă a partidului nostru este să guvernăm România pentru încă 20 de ani", a explicat Mircea Geoană contextul actual.

Mircea Geoană a vorbit şi despre pensii.

"Am vorbit recent cu un pensionar şi mi-a arătat plângând un talon de pensie şi vreau să le aduc aminte pensionarilor că cel care s-a opus măririi pensiilor a fost preşedintele Traian Băsescu, care a încercat să învrăjbească tînăra generaţie faţă de pensionari", a acuzat Mircea Geoană.

Liderul PSD a explicat planurile pe care le are pentru agricultura românească.

"Menirea PSD-ului este aceea de a aduce ţăranul român şi agricultura românaescă mai aproape de societatea dezvoltată şi nu mă voi lăsa până când nu voi aduc ţăranul român acolo unde îi este locul, şi anume într-o societate în care munca lor este respectată şi apreciată",  a anunţat MirceaGeoană.

Mircea Geoană a vorbit şi despre oligarhi.

"În perioada asta vor veni mulţi profeţi mincinoşi care vor schimba dreapta cu dreapta, oligarhii asfaltului cu oligarhii petrolului. Nu trebuie să avem încredere în ei. Adevărata schimbare va veni doar de la PSD", a explicat liderul social democrat.