MENIU

Mircea Geoană: Am stabilit ca, până la 15 martie, planul anticriză varianta 2 să fie făcut public

Mircea geoană a spus că una dintre temele de discuţie în cadrul întâlnirii coaliţiei a fost strategia electorală comună a Alianţei PSD-PC cu privire la alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale
Foto: NewsIn

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, în urma şedinţei Delegaţiei Pemanente a Alianţei PSD-PC, că, până la 15 martie, planul anticriză varianta 2 va fi făcut public. În plus, Geoană a spus că astăzi va avea loc la Academia Română o primă dezbatere implicând mediul neguvernamental în dezbaterea acestui proiect anticriză.

"Cei mai buni profesionişi din România vor fi antrenaţi la un răspuns anticriză pe măsura provocărilor şi a etapei de după adoptarea Bugetului. Am stabilit ca, până la 15 martie, planul anticriză varianta 2 să fie făcut public", a declarat Mircea Geoană.

"Astăzi vom avea la Academia Română o primă dezbatere implicând mediul neguvernamental în dezbaterea acestui proiect", a mai spus Geoană.

O altă temă de discuţie în cadrul întâlnirii coaliţiei a fost strategia electorală comună a Alianţei PSD-PC cu privire la alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale. "Obiectivul comun este acela ca şi la europarlamentare şi, mai ales, la prezidenţiale să putem să înregistrăm o victorie electorală care să permită României şansa unui climat politic de stabilitate, normalitate, echilibri pentru anii următori", a spus Geoană. Acesta a spus că, în şedinţă, s-a discutat şi despre modul în care PSD şi PC se vor pregăti pentru europarlamentare.

Geoană a ţinut să precizeze că relaţia dintre PSD şi PC este una "trainică".

Astăzi a avut loc, la sediul central al Partidului Social Democrat, şedinţa Delegaţiei Pemanente a Alianţei PSD+PC.

Dan Voiculescu a acuzat recent PSD că s-a folosit de PC în timpul campaniei electorale până şi-a văzut sacii în căruţă, după care l-a uitat. Preşedintele fondator al PC ameninţă că partidul său se gândeşte serios să participe singur la alegerile europarlamentare.

Declaraţiile lui Dan Voiculescu au fost făcute la o reuniune a Ligii aleşilor locali ai Partidului Conservator.

Cristian Popescu Piedone, preşedintele organizaţiei PC Bucureşti, a declarat că şi liderii unor organizaţii locale şi-au arătat nemulţumirea faţă de modul în care se face colaborarea cu PSD.

 

Mai multe articole despre:
PSD conservatori PC Dan Voiculescu Daniela Popa