MENIU

Mircea Băsescu l-a ameninţat cu bătaia pe Mugur Ciuvică

Foto: evz.ro

Reacţie violentă a lui Mircea Băsescu, după ce familia preşedintelui Traian Băsescu a fost acuzată de Grupul de Investigaţii Politice că face afaceri la Constanţa, după reţeta imobiliară Popoviciu.

Mircea Băsescu îl ameninţă cu bătaia pe Mugur Ciuvică, iar pe un jurnalist de la ziarul "Gândul" îl numeşte "găozar", după replica mai veche a şefului statului.

"Dacă-l întâlnesc pe Ciuvică, îl bat!", a declarat Mircea Băsescu în faţa unui ziarist de la "Evenimentul zilei".

Mai mult, el neagă principala acuzaţie, aceea că terenul din Agigea va fi valorificat imobiliar şi afirmă că s-a săturat de acuzaţiile pe care şeful Grupului de Investigaţii Politice i le-a adus de-a lungul timpului.

Acelaşi Mircea Băsescu l-a jignit pe un ziarist de la "Gândul", care, în timpul unui interviu, încerca să afle istoricul firmei la care Dragoş Băsescu deţine 85% din acţiuni. Mircea Băsescu a izbucnit: "Chiar dacă am fost marinar, ştiu toate şmecheriile astea. Dacă vrei, vii aici şi te învăţ eu cum se fac. Ori îţi faci meseria, ori eşti un găozar ca alţii, cum bine v-a zis frate-miu". 

Ulterior, Mircea Băsescu s-a scuzat că se face foc şi pară la auzul numelui "Ciuvică" şi n-a scăpat ocazia de a-i răspunde la acuze preşedintelui Grupului de Investigaţii Politice cu o ameninţare voalată: "Nu-i vom construi nici măcar o casă de veci lui Ciuvică!"

 

Citeşte mai mult